miércoles, 29 de septiembre de 2010

Concentració al Perthus

Concentració Europea de Sindicats i pel consell sindical Interregional Piryneé, en contra de la crisi capitalista i en defensa de la Vaga General a Espanya.
29 de setembre de 2010

Okupació del Banc Espanyol de Crèdit a Barcelona

El dia 25 de setembre de 2010 a les 18h de la tarda començava a moure's la Manifestació convocada per totes i tots les que estem fartes, les que aquesta última gota ha fet vessar el got. Aquesta manifestació s'ha dirigit de plaça universitat de barcelona fins a la plaça catalunya i allà s'ha okupat el Banc de Crèdit Espanyol que restava abandonat. Aquest video és la mostra d'alguns moment d'aquesta manifestació-okupació i pretén estendre i difondre la lluita que s'està duent aquí a Barcelona i que és la mateixa d'altres mil indrets arreu de l'Estat i del món.

sábado, 11 de septiembre de 2010

Molt interessant intervenció del company, Héctor Illueca

“La reforma laboral está orientada a minar a los trabajadores organizados”

Intervenció de Héctor Illueca, Inspector de treball, en l’acte de celebració de la victòria de les netejadores del edifici de la Generalitat de Girona.
Explica a les treballadores les causes de la crisis econòmica i com la seva superació ha de passar per la mobilització i per la conquesta dels drets socials.