lunes, 12 de julio de 2010

A L'ALBA realitza el primer taller d'iniciació a l'edició de vídeos


El passat dissabte 10 de juliol, el col·lectiu A l'Alba va realitzar el primer taller d'iniciació a l'edició de vídeos per a principiants. Aquest taller, que estava obert a tothom, va ser molt ben rebut pels participants. De ben segur que, passat l'estiu, el companys continuaran realitzant més tallers, totalment gratuïts, de comunicació.

"He tractat de buscar el sentit d'aquestes dues paraules, comunicació i compromís, perquè el crec fonamental per al desenvolupament de tots nosaltres, els que volem un món millor i més just"

A l'Alba
Guerrilla Comunicacional de Girona

_________________________________________________________

El pasado sábado 10 de julio, el colectivo Al Alba realizó el primer taller de iniciación a la edición de vídeos para principiantes. Este taller, que estaba abierto a todo el mundo, fue muy bien recibido por los participantes. Seguramente que, pasado el verano, los compañeros continuarán realizando más talleres, totalmente gratuitos, de comunicación.

"He tratado de buscar el sentido de estas dos palabras, comunicación y compromiso, porque lo creo fundamental para el desarrollo de todos nosotros, los que queremos un mundo mejor y más justo"

Al Alba
Guerrilla Comunicacional de Girona

No hay comentarios:

Publicar un comentario