lunes, 14 de octubre de 2019

COMUNICAT / COMUNICADO


Des de La Guerrilla Comunicacional rebutgem la injusta sentencia condemnatòria contra les persones encausades arran del referèndum l'1 d'octubre del 2017 i considerem que les penes de presó d'entre 13 i 9 anys per haver exercit drets fonamentals, recollits als Pactes Internacionals de Drets Humans (Resolució 2200A – 1966), marquen un barem judicial molt greu que vulnera les llibertats personals i col·lectives.

Considerem que a l’estat espanyol ens trobem immersos en una onada repressiva i de criminalització de la protesta civil generalitzada que va més enllà del “Procés” i afecta a activistes i a moviments socials d’altres tendències i territoris. 

La llibertat d’expressió i de manifestació son drets bàsics als que no podem renunciar, igual que no podem deixar de lluitar pel dret a viure una vida digne de ser viscuda. Per això, La Guerrilla Comunicacional mostrem el nostre rebuig a aquestes agressions. Ahir, avui i demà ens veiem als carrers. 

La Guerrilla Comunicacional


Desde La Guerrilla Comunicacional rechazamos la injusta sentencia condenatoria contra las personas encausadas a raíz del referéndum el 1 de octubre del 2017 y consideramos que las penas de prisión de entre 13 y 9 años por haber ejercido derechos fundamentales, recogidos en los Pactos Internacionales de Derechos humanos (Resolución 2200A - 1966), marcan un baremo judicial muy grave que vulnera las libertades personales y colectivas.

Consideramos que en el estado español nos encontramos inmersos en una ola represiva y de criminalización de la protesta civil generalizada que va más allá del "Proceso" y afecta a activistas y a movimientos sociales de otras tendencias y territorios.

La libertad de expresión y de manifestación son derechos básicos a los que no podemos renunciar, al igual que no podemos dejar de luchar por el derecho a vivir una vida digna de ser vivida. Por ello, La Guerrilla Comunicacional mostramos nuestro rechazo a estas agresiones. Ayer, hoy y mañana nos vemos en las calles.

La Guerrilla Comunicacional

No hay comentarios:

Publicar un comentario